Heb je een boekwinkel of een andersoortig bedrijf of een organisatie wat zich met boeken, digitale (audiovisuele) media of anderszins creatieve projecten bezighoudt? Organiseer je bijvoorbeeld een event en zoek je een creatieve invulling voor je event, dagdeel, project? Voor wat reuring, inspiratie en actie in de zaak kan je Pim Piepers boeken. Boeken, mét of zonder boeken.

Ik, zei de gek.

Ik ben Pim Piepers (1980) en ik ben eigenaar van Uitgever Eigenheimer. Via deze uitgever ben ik begonnen met het uitgeven van mijn eerste sciencefantasyroman in een serie: Dood in het Licht – De Verzettelingen van Lokos.

Na mijn superleuke boekpresentatie (kijk hier voor de foto’s) en ook wel eerder, is mij geadviseerd om mezelf  vooral ook neer te zetten als voordrager van lezingen over het maken van een creatief product zoals een boek, een video of inspiratie te leveren voor een creatief samenwerkingsproject met mensen. Het kan alle kanten op! Dus, bij deze!

Lijkt het je leuk om eens iemand binnen uw boekenzaak te hebben die een interessante, creatieve en inspirerende sessie kan aanbieden, waar uw bezoekers daarna met een hoofd vol nieuwe ideeën de deur uit lopen? Of, misschien loop je ergens vast en lukt het nog niet helemaal om een invulling te geven aan je nieuwe event, project, boek of anders! Indien gewenst kan ik ook regie voeren over dat soort projecten! Er is veel mogelijk.

Schroom zeker niet om contact op te nemen via info@uitgevereigenheimer.online om eens vrijblijvend te sparren. Wie weet komen we wel nader tot elkaar en kunnen we elkaar vooruithelpen.

Ik hoor graag van jullie!

Vriendelijke groeten, 

Pim Piepers

 

 

 

Terug naar home.